Nikola Selakoviq, sekretar i Përgjithshëm i presidentit serb, ka vlerësuar sot se deklarata e Bakir Izetbegoviqit që Bosnja deri më tani do të duhej ta njihte Kosovën dhe shpreson se kjo do të ndodhë, ka peshë të madhe dhe se anëtari boshnjak i Presidencës së BiH ka treguar atë që dëshiron, ndjen dhe mendon.

Selakoviq i tha Radio Televizionit të Serbisë se ai ishte i bindur se ” reagimi i Serbisë do të ishte më serioz dhe në linjë me politikën e përgjegjshme të vendit dhe se deklarata e Izetbegoviqit duhet të merret parasysh”, transmeton Klan Kosova.