Prokuroria për krim të organizuar dhe korrupsion do të kërkojë vazhdimin e paraburgimit 30 ditor për ish ministrin Mitko Cavkov, të cilit i përfundon paraburgimi për tre ditë.

Kjo vlen edhe për të burgosurit e tjerë të ngjarjeve të 27 prillit.

Nëse pranohet kërkesa e prokurorisë të burgosurit e ish pushtetit do ti presin festat e fundvitit në burgun e Shutkës