Moti me erëra gjatë ditës në Kosovë, nuk ka kaluar edhe pa dëmet material. Në Pejë duket se ka pasur erëra të forta, të cilat kanë shkaktuar dëme materiale në disa vetura.

Në disa foto të shpërndara në rrejtët sociale janë dëmtuar shtyllat elektrike dhe disa vetura në ‘Rrugën e Birrarisë”./Lajmi.net/