Analisti dhe publiçisti Emad Mehmeti ka komentuar vendimin e prokurorisë për të rikualifikuar lëndën “Almiri” nga “vra sje” në “aksident”.

“Shkon Zvërlevski vjen Jovevski, gjykatat dhe prokuroritë ngelën “vrasës” të drejtësisë për shqiptarët e Maqedonisë!”, ka shkruar Mehmeti, transmeton Gazeta Lajm. Në këtë mënyrë ai i është bashkangjitur revoltës që ka kapluar shqiptarët e Maqedonisë pas vendimit skandaloz të prokurorisë.