Kryetarja e Komisionit për Antikorrupsion, Biljana Ivanovska në intervistë për televizionin “Telma”, njoftoi se nesë do të hapen disa raste të reja.

“Në seancën e nesërme, do të hapim raste të reja sipas raporteve, siç është rasti Global, “Një ruro për Vice”, ju e dini se ne po punojmë pa dallime. Gjithashtu nesër do të hapim edhe raste sipas paraqitjeve të qytetarëve. Sesionet janë të hapura dhe ne gjithmonë e informojmë publikun”, tha Ivanovska.