Deputeti i LSDM-së, Aleksandar Kiçkovski njoftoi padi për shpifje ndaj biznesmenit Zoran Azmanov, i cili në intervistë e akuzoi atë për urdhërimin e teksteve kundër tij në disa media të caktuar.

“Trendi i lajmeve të rreme duhet të ndalet. Kaosi i insinuatave që shtrembërojnë të vërtetën duhet të përfundojë. Për gënjeshtra dhe shpifje (në nivelin e absurditetit), të cilën Zoran Azmanov shpreh në intervistën për një portal të caktuar, do të marrë padi të përshtatshme, sigurisht pas mundësisë për të kërkuar falje. Demokracia po, anarkia të gënjeshtrave dhe e trillimeve Jo!”, shkruar Kirakovski në profilin e tij në Facebook.

Biznesmeni Azmanov e akuzoi Kiracoskin se ishte faktor në vendosjen për të postuar fotot e tij personale në portalet: Ai reagoi deri tek portali për të fshirë artikujt e botuar, të cilat sipas pronarit të “Nestel” ishin të pavërteta, por redaktori përcillte se ai nuk mund të fshinte asgjë derisa nuk i thotë Kiracovski, akuzoi Azmanovi në intervistë.