Lajme

Konfiskohen 11 kilogramë drogë në ‘Bogorodicë’

Dje, gjatë dalje nga shteti në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ për kontroll në doganë është paraqitur vetura e llojit ‘Mercedes’ me tabela të Shqipërisë dhe e drejtuar nga shtetas shqiptar.

Automjet është përzgjedhur nga ekipi doganor për kontroll doganor. Në pjesën e majtë dhe të djathtë të pjesë së pasme në brendësi janë gjetur 13 paketa të mbushura me marihuanë.

Pesha e drogës së gjetur ka qenë rreth 11 kilogramë ndërsa Drejtoria doganore deri te PTHP do të ngrisë aktpadi penale për shtetasin shqiptar.