Deputetja Daniela Rangelova në një intervistë për “Civil” tha se se ideja e 120 njësive elektorale të prezantuara nga Hristijan Mickoski nuk është diskutuar kurrë me deputetët.

“Jam e befasuar nga deklarata. Së pari, nuk komunikohet me deputetë, por jo për herë të parë. Unë pres që nuk është hera e fundit që vendimet merren nga një rreth i vogël njerëzish në parti. As nuk është ngritur debati nëse ne si deputetë, të cilët në fund të fundit duhet të shtypim butonin, nuk mund të themi nëse duhet të ketë një model me shumicë me 120 njësi. Unë nuk jam ekspert në këtë fushë, por 120 zonat elektorale më duken shumë të ndërlikuara”, tha Rangelova.

Ajo është e zhgënjyer që në ekipin e ri që prezantoi Mickoski ka vetëm dy gra dhe tha se ajo i ka treguar se udhëheqësi është përgjegjës për ekipin e përbërë dhe se mban përgjegjësi.