Pronari i portaleve që i mirëmban ASH-ja, njëherit edhe familjar i Ziadin Selës, Nderim Istrefi, i cili jeton me punë të dyshimta në Austri sot në koment ka kërcënuar dhe ofenduar vëllaun e El Chekës, Blerim Ahmedin, vetëm e vetëm se ky i fundit ka shprehur simpati për Lëvizjen BESA.

Ja komenti i plotë: