Kohët e fundit janë shtuar në masë të madhe rastet e dh unës në familje vetëm gjat vitit 2020 ka pasur mbi 100 paraqitje të rasteve të tilla ndërsa policia gjat ditës së sotme ka raportuar se kanë kapur 21 vjecarin nga Tetova i cili ka ab uzuar me prindërit e tij.

Mbrëmë (23 shtator) rreth orës 23 e 15 minuta, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë kanë arr estuar 21-vjeçarin D.A. banor i Tetovës i cili ndaj tyre ka treguar sjellje agrresive dhe ka refuzuar të identifikohet pasi ka qenë raportuar më parë se po ab uzonte psiqikisht dhe fizikisht me prindërit e tij.

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, ku do të pasoj edhe parashtresa adekuate.