Faton Fazliu nga Alternativa ka hedhur akuza të ashpra në adresë të zv.ministrit të kulturës, që sipas tij nuk respektohet gjuha shqipe në këtë institucion. Madje Fazliu ka përdorur gjuhën e një rrugaçi, duke ofenduar edhe hoxhollaret.

ja postimi i tij;

“Ky është dallimi kur ne udheheqim me Ministrinë e Kulturës dhe ku atje dërgohen hoxhallarë të paaftë dhe derdimenë që e sponsorizojnë shkatërrimin e familjes sonë”.