Para disa ditësh doli me dorëheqje kryesia bashkë me Kryetaren e forumit te gruas dega Tetovë nga Alternativa e Tetoves, nga pakënaqësija dhe sjellja jokorekte nga Alternativa vecanerisht deputetit aktual Hysni Ismaili.
Sot dikush ka demantuar terheqjen e degës së forumit të gruas Tetovë. Të gjithë e dinë se demanti behet me provë materiale, asnjë emer, asnje foto. Demantohet dicka serioze pa provë materiale, kush u mblodh, si u zëvendësuan kryetarja dhe antarët e dorëhequr, ku u mbajt mbeledhja? Prandaj ju 3-4 njerëz te Alternativës që keni ngelur në Tetovë(pikerisht ju jeni akoma atje per interesa personale), filloni e punoni në teren për të rikrijuar strukturat(nëse do mundeni) e jo të genjeni e mashtroni sic ju udhezon Hysnija. Po është e vertet kur një kandidat del per deputet dhe ti je pjesë e kampanjes së tij do e lavdërosh. Por madheshtija qendron aty se kur sheh devijimin e atij kandidati qe eshte dehur nga pushteti dhe projektet aroganca e tij eshte e papranueshme ti del kunder tij!
Nje proverb e vjeter thotë se “Perpara te vërtetës(argumentit) edhe zoti hesht” e ju mundoheni të fshini komentet kunder jush per ta heshtur te VËRTETËN!!!