Largimi i grupit te te pakenaqurve nga veprimi i individit(H. I.) ne degen e Alternatives ne Tetove ka sjelle pasojat e saj mjaft domethanese. Kjo eshte edhe e logjikshme sepse grupa e te larguarve ishin lokomotiva ne veprime ne teren si ne numer ashtu edhe ne pozicione partiake. Ne mesin e tyre kishte antare te kr qendrore, kr dege, kr nendegesh si dhe shum aktiviste. Prandaj kjo tatepjete e frigshme e ramjes te Alternatives ne sondazhet e fundit eshte e pritshme. Nga 2.5 ne sondazhin e parafundit ka ra ne 0.5 baraz ne intergren.
Prandaj duhet shum kujdes se ne epoken e internetit, ne kohet moderne vlen puna kolektive, puna ne ekip e menaxhuar sjell rezultati. Koha e individeve, bajraktareve ka ikur moti.