Binas Pajazit nga rradhët e Lëvizjes BESA sonte ishte i ftuar në Klan Macedonia, Ai tregoi per situaten me pandeminë Covid 19, masat e ndërmara nga MSH dhe Qeveria, poshtu ai theksoi se përkundër veshtirësive në të cilat kan hasur spitalet, kushtet jo të mira RMV e ka përballuar më së miri situatën me pandemin. Pajaziti theksoi gjithashtu se shteti ju ka dalur në ndihmë qytetarëve me katër pako ekonomike. E treta u aludua shumë si blerje votash para zgjedhjeve por ja që s’ishte ashtu sepse kemi përsëri një pako atë të katërtën që ndihmon drejtpërdrejtë qytetarët e prekur nga kjo pandemi.