Pas skandalit të Taravarit me kontratën me një kompani rreth 254.000 denarë për pije dhe embëlsira, është zbuluar edhe një skandal tjetër.

Në dokumentin e siguruar shihet se Taravari ka nënshkruar kontratë për larjen e veturave me vlerë 300.000 denarë.

Ja dokumenti: