Dëshironi që tortja juaj të jetë unike,sipas dëshirave tuaja këtë ju ofron vetëm Princess Cakes Tetovo.Ne do të krijojmë një formë përfundimtare të pamjes së tortes dhe do ta zbukurojmë me detaje të veçanta që përshkojnë jetën tuaj.

Porosisni torten tuaj në numrin e kontaktit: 071-535-749 ose na ndiqni në instagram dhe facebook, Princess Cakes Tetovo