Bilall Kasami dhe gjithë funksionarët e tij në rrjetin social Facebook bëjnë thirje mërgatës për regjistrim të popullsisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Regjistrimi do të filloj nga data 1 mars  dhe do të zgjasë deri më 21 prill 2021.

“Mërgatë e nderuar,

Nga dita e nesërme fillon regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut, i cili do të do të zgjasë deri më 21 prill 2021.

Ju bëjmë thirrje të gjithëve që të regjistroheni dhe njëkohësisht t’i njoftoni të gjithë të afërmit tuaj.”

Regjistrimi bëhet në linkun e mëposhtëm:

https://census.stat.gov.mk/