Komisioni për Sëmundje Infektive gjatë ditës së nesërme do të mbajë mbledhje në të cilën do të diskutohen ngjarjet e fundit dhe shpërndarje e llojit britanez të coronavirusit.

Tani për tani nuk ka njoftime nëse do të ketë propozim për në Qeveri për masa të reja kufizuese.

Kavadari, Ohri dhe Prilepi janë vatrat e llojit britanik të virusit, ndërsa në këto qytete numri i rasteve të reja është i madh.

Mjeku Nikolla Panovski thotë se këto masa duhet të mbesin në fuqi, por të respektohen./Telegrafi/