Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Shqipëri ka publikuar rezultatet e fundit për çdo parti në rang të vendit. Deri më tani janë numëruar 1641 kuti në rang të vendit nga gjithsej 5199.

Nga përditësimi i orës 09:41 të mëngjesit të 26 prillit, shihet se PS vazhdon të thellojë ndjeshëm avantazhin me PD dhe partitë e tjera.

Partia Socialiste: 226077 vota ose 49.55%

Partia Demokratike: 176606 vota ose 38.71%

Lëvizja Socialiste për Integrim: 32579 vota ose 7.15%