Arjanit Hoxha, sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA sot pa asnjë hamendje deponoj dorëheqjen nga ministri i Bujqësisë, ku dëshmoi pjekurinë dhe konzistencën e tij politike, nuk mendoi aspak për benefitet e pushtetit, por i shkoi deri në fund betejës për rrëzimin e BDI-së nga pushteti.

Edhe pse këtë betejë e pengoi njëri nga individët të cilët u shantazhua dhe u gënjye nga BDI, lufta nuk është humbur. Ajo tash ka filluar. Burra të tillë si Bilall Kasami, Arjanit Hoxha dhe Adnan Azizi, duke i njohur për guximin dhe qendrueshmërinë e tyre do t’ia arrijnë qëllimin dhe do e dërgojnë BDI-në pas dy dekadash në opozitë.

Përndryshe Lëvizja BESA është një forcë serioze politike, ku aktualisht menaxhon me komunën e Tetovës dhe Zhelinës.