Pajtim Izairi nga Reçica e Vogel ka mposhtur 3 funksionarët e BDI-së në Reçicë të Vogël. Izairi është nga themelimi i Lëvizjes BESA në vitin 2014 e deri më tani. Punëtor, i aftë e energjik, Izairi ka fituar tek Shkolla e Mesme “Mosha Pijade” Lëvizja BESA ka fituar me rezultat 779-624. Ndërsa tek Shkolla e Mesme “Nikolla Shtejn” BESA ka krijuar diferencë 243 vota. Ndërsa totali i votave të cilët ka fituar Lëvizja BESA është 2048 vota, ndërsa 1650 vota.

Përndryshe Pajtim Izairi nuk gëzon asnjë postë në Lëvizjen BESA, dhe gjithë angazhimin e tij e bën për të mirën e qytetit dhe shoqërisë.