I ftuar në Click Plus, për të folur mbi temat se ku është BESA Arjanit Hoxha sekretari gjeneral i BESËS tha se partia e tijë i’a prishi filmin Thaçit, Ahmetit e Zaevit. Ai tha se loja e luajtur karshi BESËS kjo parti i’a prishi me fitoren në Tetovë e Zhelinë si dhe daljen nga qeveria.