Komuna e Zhelinës 🥇
|Integritet -Transparencë – Llogaridhënie |

Nuk e thuam ne, e thuan të tjerët se Komuna e Zhelinës vazhdon të jetë prijëse në procesin e Integritetit, transparencës dhe llogaridhënies.
Në hulumtimin e USAID përmes Metamorfosis që u realizua në vitin 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ Komuna e Zhelinës rradhitet komuna e parë për Integritetit në nivel të gjithë Maqedonisë së Veriut duke lënë pas të gjitha komunat tjera, poashtu jemi komunë ndër të parat me llogaridhënie, transparencë apo qasje ndaj qytetarëve.

Të dashur qytetarë të Komunës së Zhelinës,
atë që e kemi thënë më parë vazhdojnë ta dëshmojnë Institucionet më të larta ndërkombëtare si USAID, ata të cilët bëjnë matjet më të realta ndaj punës dhe përkushtimit tonë të përbashkët për të sjellur komunën tonë në piedestalin më të lartë të integritetit, transparencës dhe llogaridhënies.

Zhelinën e sollëm aty ku e ka vendin!

#zhel1naepara

Zyra për Informim
Komuna e Zhelinës