Sekretari gjeneral dhe ai organizativ i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha dhe Adnan Azizin bashkë me nënkryetarin e kësaj partie Abdush Demirin sonte kanë takuar kryesitë e degëve të Besës në Tearcë dhe Zhelinë, ku i falenderuan ata për kontributin e dhënë në zgjedhje dhe i informuam për situatën e krijuar politike.

Përndryshe Lëvizja BESA ka nisur me vizitat nëpër degë pas zgjedhjeve lokale të tetorit.