I ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat M, nënkryetari i Lëvizjes BESA ka folur rreth situatës aktuale politike, qeverinë e re dhe Lëvizjen BESA si subjekt tashmë opozitar.

Demiri ka thënë se veprimet opozitare të Lëvizjes BESA qytetarët i dijnë, poashtu ky subjekt shquhet për konzistencën politike.

Gjithashtu Demiri ka theksuar se përsëri Lëvizja BESA fuqishëm do të bëjë opozitën dhe se do të bëj çmos që kjo qeveri të bie.