Nuk ka arsyetim për dorëheqjen e kryetarëve të VMRO-DPMNE-së, thotë LSDM

“Përveç që nuk bëjnë asgjë, nuk janë në gjendje të realizojnë as projekte të filluara, shpenzojnë miliona euro nga buxhetet komunale për punësime partiake, blerje çokollatë dhe shterime të tjera.

Në të njëjtën kohë ata ankohen se komunat nuk kanë para dhe kërkojnë ndihmë nga Qeveria, në vend që t’i ndihmojnë qytetarët në kohë krize.

Kryetarja Danela Arsovska nuk ka bërë asgjë deri më tani, vazhdimisht kërkon para nga Qeveria, ndërsa këtë vit nga buxheti i qytetit do të shpenzojë 670 mijë euro për punësime partiake.

Shembullin e saj e ndjekin edhe shumë kryetarë të komunave të VMRO-DPMNE-së si kryetarët e komunave të Kisella Vodës, Gazi Babës, Gjorçe Petrovit, Ilindenit, Sopishtes…

Nëse Arsovska është e shqetësuar për funksionimin e qytetit të Shkupit dhe komunave tjera, le të japë një shembull për punët e shtëpisë dhe le t’i rindajë paratë për punësim, e pastaj le t’i thërrasë kryetarët e tjerë të bëjnë të njëjtën gjë.

Në kohë krize, këta kryetarë të VMRO-DPMNE-së do të shpenzojnë mbi një milion euro për punësime partiake.

“Është koha e fundit që Arsovska dhe kryetarët e tjerë të VMRO-DPMNE-së të mos e ngrenë zërin dhe të fillojnë të kursejnë, sepse qytetarët presin që më në fund të fillojnë me realizimin e projekteve, zgjidhjen e problemeve dhe punën në interes të qytetarëve dhe komunave”, thuhet në komunikatë. .