Ka shumë anëtarë në VMRO-DPMNE që kanë hyrë si “dallëndyshet” dhe janë larguar si milionerë nga politika, tha në revistën debatore Click Plus në TV21 zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi.

– I bëj thirrje Mickoskit që nëse ka dëshmi për korrupsion, t’i drejtohet prokurorisë. Ajo që thotë Mickoski mund të marrë shembull nga ish-partiakët e tij, të cilët hynë në “dallëndyshet” dhe lanë milionerët jashtë politikës”, tha Grubi.

Ai më herët tha se nuk e njeh mjaft mirë Mickoskin, por shprehu shpresën se ai është për anëtarësim në BE.