Kreu i Komunës së Tetovës, z. Bilall Kasami, ka bërë të ditur se edhe përkundër vështirësive financiare dhe bllokimeve të shumta që ka Komuna e Tetovës, me përkushtimin maksimal  administratës komunale u janë lëshuar gjysma e vlerës së pagës (regres) në prag të festës së Bajramit.

Kjo ndodh për herë të parë që para festës së Bajramit administratorëve u lëshohet gjysma e pagës pranë kësaj feste.

Më poshtë keni linkun e statusit të plotë nga kreu i Komunës së Tetovës!

https://www.facebook.com/100044579644794/posts/531959108300073/