Raportohet se një vjedhje e rëndë është kryer në Spitalin e Gjilanit.

Dje, një person ka raportuar në Policinë e Kosovës se me datë 28.03.2022 nga hapësira e jashtme e spitalit persona të dyshuar kanë vjedhur gypa të metalit dhe bakrit.

Policia njofton se lidhur me rastin janë arrestuar tre të dyshuar meshkuj (njëri shtetas i Shqipërisë dhe dy shtetas kosovarë).

Të dyshuarit me vendim të prokurorit tre të dyshuarit janë dërguar në mbajtje