Sot kryetari i Komunës së Zhelinës, z. Blerim Sejdiu, ka realizuar takim me përfaqësuesit e Bankës Botërore, ku është diskutuar për shumë çështje. Me theks të veçantë në këtë takim është folur për projektet që kanë të të bëjnë zhvillimin e Komunës dhe infrastrukturës, projtekte kto që do të realizohen në vendbanimet e Komunës. Bashkëpunimi jonë me të gjitha institucionet relevante do të vazhdojë edhe në të ardhmen e gjitha kjo në shërbim të banorëve tanë, potencuan nga Komuna e Zhelinës.