Në anketën e gazetës Express.në Maqedoni në pyetjen se cilin opsion do e votonit mes koalicionit ASH-AA dhe Lëvizjes BESA, mbi 4 mijë votues kanë votuar në këtë anketë.

Në anketë prin Lëvizja BESA me 51% të votave.