Kandidati për deputet, Fadil Zendeli ka vizituar mbrëmë banorët e lagjes ”Zona 7” dhe ”Sahati” në Gostivar. Ai para qytetarëve tha se qeverisja e ardhshme-koalicioni ”Mundemi” do të ketë prioritet shëndetin e qytetarëve, papunësinë.

”Koalicioni ”Mundemi” do të kujdeset për shëndetin e qytetarëve, gjegjësisht prioritet lufta ndaj Covid19. Papunësia, qëllimi tjetër i Lëvizjes Besa do të jetë që Malin Sharr ta shndërrojë në zonë turistike. Përmirësimi i standardit jetësor, çështja e arsimi, sepse akoma probleme-mungesë të librave. Ne do të avancojmë arsimin në vend”, ka deklaruar Zendeli ndër të tjera.

Ai poashtu u premtoi se shtyllat kryesore të programit politik të koaliconit ”Mundemi” janë zhvillimi ekonomik, barazia dhe stabiliteti i institucioneve. /Albanews24/