Në 24 orët e fundit janë bërë 1414 testime, ndërsa janë regjistruar 137 raste të reja të covid-19:

 • Shkup 53
 • Kumanovë 19
 • Shtyp 8
 • Tetovë 4
 • Strugë 2
 • Veles 6
 • Bitola 7
 • Gostivar 10
 • Gjevgjeli 2
 • Strumicë 1
 • Kriva Palanka 2
 • Probistip 2
 • Makedonski Brod 3
 • Berovë 2
 • Delçevo 5
 • Sveti Nikole 6
 • Kërçovë 3
 • Negotino 2

Pacienti 63 vjeçar nga Dibër vdiq në gjendje spitalore.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 58 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 22
 • Shtip 1
 • Prilepi 1
 • Tetovë 3
 • Strugë 11
 • Bitola 2
 • Ohër 9
 • Gostivar 5
 • Demir Hisar 3
 • Vinicë 1

Gjithsej 137.465 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 13595, numri i pacientëve të shëruar është 10110, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2921.