Gjatë 24 orëve të fundit, Ministria për Punë të Brendshme në gjithë territorin e vendit ka regjistruar 899 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga ky dikaster në vazhdimësi apelojën deri tek qytetarët që të respektojnë masata dhe protokollet e Qeverisë që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.