Sondazhi i porositur nga partitë opozitare VMRO-ASH i bërë nga një agjencion i afërt me ta, ka ngatërruar datën e anketës, gjë që tregon se këta anketa nuk janë të vërteta, por bëhen vetëm për propagandë politike.

Më poshtë ju sjellim fotografinë e cila tregon se sondazhi është bërë për 15 korrik dhe jo për tash.