Mbrëmë është zgjedhur kryetari i degës së ASH-së në Tetovë, ku nga dy kandidatët, Gadaf Uzeiri dhe Muzafer Etemi, ky i fundit mori besimin e Ziadin Selës, pasi zgjedhja nuk ka qenë vullnet i strukturave partiake.

Burime të brendshme nga ASH-Tetovë për TetovaSot thonë se përkrahjen e nëndegëve dhe kuvendarëve e ka patur Gadaf Uzeiri, por Ziadin Sela dhe Arben Taravari kanë imponuar Muzafer Etemin si “të dëgjueshmin” e tyre dhe nga jashtë bazës partiake.

Të njejtat burime për TetovaSot thonë se këto lojëra Sela dhe Taravari i bëjnë për të mos ndjerë rezik nëse dega e Tetovës fuqizohet. Ata thonë se më shumë se gjysma e kuvendit të degës kanë lëshuar mbledhjen në mënyrë demonstrative.