Aktivisti shumëvjeçar i BDI-së, ish ushtari i UÇK-së, Himo Maksuti, nëpërmjet rrjetit të tij në Facebook ka bërë të ditur se pas zhgënjimit të madh nga Teuta Arifi si pasojë e degradimit të Tetovës dhe mospërfilljes ndaj ish ushtarëve të UÇK-së është tërhequr nga BDI-ja dhe është reshtuar pas Bilall Kasamit që sipas tij është lideri më modest dhe profesionalist, fetar e kombëtar. Ja postimi i plotë i Maksutit: