Gjatë qëndrimit të tyre në Turqi ku xhiruan emisionin ‘1 Kafe me Labin’, aktorët e serialit vendor ‘O sa mirë’, kanë menduar të sjellin diçka të re.

Disa prej tyre janë bërë bashkë dhe kanë bërë një këngë dhe klip shumë interesant dhe qesharak, shkruan lajmi.net

‘Msish Msysh’ quhet ky projekt që për bazë ka edhe disa shprehje identifikuese dhe shumë të përdorura në serial.