Uji është jetë dhe pa të nuk mund të jetohet në tokë.

Është gjëja më e rëndësishme që kemi dhe është më e mira për shëndetin tonë.
Shkenctarët pajtohen që pirja e mjaftueshme e ujit ndihmon në shëndetin tonë.

Por ndonjëherë është mënyra se si ne e pimë .

Për shembull kur pimë ujë çdo mëngjes me stomakun bosh, atëherë efektet pozitive të ujit në trupin tonë rriten për katër arsyeje:

1.Pastron zorrën e trashë.

2. Ndihmon në zvogëlimin epeshës. Pirja e një gote uji në mëngjes rrit metabolizmin tonë me 24 %.

3.Uji ndihmon në largimin e toksinave nga gjaku duke rezultuar në një lekurë të ndritshme dhe të pastër.

4.Kontribuon në ekulibrin e sistemit limfatik. Gjëndrat e sistemit ndihmojnë për të kryer më mirë funskionet tuaja ditore.