Kilyan Mbappe dhe Olivier Giroud janë përplasur.

Sipas “L’Equipe”, Kilyan Mbappe dhe Olivier Giroud janë bërë pjesë e sherrit gjatë stërvitjes së Kombëtares së Francës. Është dashur ndërhyja e trajnerit, Didier Deschamps kurse Giroud është ankuar se nuk i vinin pasimet në ndeshjen ndaj Bullgarisë.

“Ndonjëherë unë bëj sprint por topi nuk vjen, ndoshta do të kishim gjetur më mirë njëri-tjetrin, kjo është e gjitha”, tha Giroud.