Nxënësit përgatisin një minë me sahat dhe luajnë me të në oborrin e shkollës. Ngjarja ka ndodhur një ditë më parë në Fushë Krujë.

Në komunikatën e saj zyrtare, polici raporton se nga veprimet e kryera rezulton se objekti ishte i përgatitur gjatë periudhës së shkollës nga disa nxënës të cilët e kanë përdorur për të luajtur ndërmjet njëri tjetrit. Materialet i kaluan Prokurorisë Krujë për vlerësim.

20 qershor 2017 (Shqip)