Lajme të këqija vijnë sa i përket sulmeve ose kërcënimeve, të cilat nuk ndalojnë në internet, ndërsa kjo e fundit është mjaft serioze.

Në fakt, është thyer protokolli WPA2, pavarësisht se është i mbrojtur me enkriptim dhe ishte dashur të jetë i pathyeshëm.

Sulmi është quajtur KRACK (Key Reinstallation Attacks).

WPA2 është i vjetër 13 vjet dhe teknologjia ka avancuar aq shumë në të gjitha drejtimet dhe hakerët kanë gjetur mënyrën për të thyer mbrojtjen e tij.