Teknologjia dita ditës na befason me krijimet që bëhen.

Së fundmi është shpikur tenda ‘Shoal’, e cila është një traget lundrues që ju lejon të flini në ujë.

Mbushet me ajër, i ka shtyllat e forta. Gjithashtu është raportuar se mund t’i qëndrojë ballë erërave të forta, raporton Mashable, transmeton lajmi.net

Me materialin e papërshkuar nga uji dhe funksionin e fuqishëm që ka, tenda është tetë këmbë e gjatë, ndërsa dyshemeja është 6 inch e trashë.

Brenda ka hapësirë të mjaftueshme dhe mund të ndiheni të qetë brenda saj.

Kur të përfundoni aventurën, ju mund ta paketoni tendën.