Teknologjia tanimë po ndihmon edhe mjeksinë në shumë faza. Syzet e Snapchat janë një Shafi Ahmad, një mjek specialist ka thënë se shumë mjekë janë duke përdorur syzet digjitale të SnapChat.

“Lentet e vogla të ndërtuara në kornizën e zezë plastike kapin imazhe me rezolucion të lartë. Kështu mjekëve iu kam sygjeruar që të përdorin në dhomat e operimit.

Kirurgët kolorektal në Britani janë të parët që kanë fillaur këtë praktikë, dhe ka patur rezultate.

Operacioni i hernisë është një nga ata që mund të asistohet nga këto syze” ka sqaruar mjeku Ahmad.