Shkruan: Nagip Jonuzi, aktivist i ASH nga fshati Dobërdoll

“Nëndega e propozuar nga Hisen Shabani (jolegjitime)dhe jo statutare me dhunë dhe me shantazhe për detyrim se kush nuk vjen në zgjedhje është me grupin jo të pëlqyer të
Hisen Shabanit.

Me vet faktin se është jo statutare kta zotri nuk kishin guxim ta mbajnë mledhjen në vendbanimin e vet në Dobërdoll po nga fakti se pas dorëheqjes të Emir Bajramit(me dhunë dhe me shantazhime nga Hisen Shabani)u zgjodh UD nga kjo kryesi derisa të ketë zgjedhje të regullta për kryrtar nëndege
Për ta defokusuar vëmendjen qytetarëve të Dobërdollit për problemet me ujin që e kan shitur (Ja kan shitur kalishtasve)trekëndshi Hisen Shabani Rexhep Rexhepi(drejtor i gjimnazit)dhe Amir Bexheti drejtor i NPK
Me kyçjet kriminele para bazenit kryesor
Si dhe me problemin e Sallës sportive me parametra 550 m2 në vend të projektit të 2008 që është 1300 m2
Ky zotri nuk izgjedh problemet brenda oborit vet po me pinat don që napërmjet shantazhimeve me detyrim të vendeve të punës ta zgjedh problemin jashtë dobërdollit
Këto njerëz janë të rezikshëm për dobërdollin
Ju siguroj që kjo nëndegë e propozuar nga Hisen Shabani është nëndegë qê interesat personale i vien mbi ato kolektive
Le ta zgjedh zotria nëndegën e Gradecit në Tetovë e jo të Dobërdoolit
Ja lista legjitime me nënshkrimet e antarve të kryesisë sê nëndegës e mbajtur më 08.12.2019”