Komuna e Zhelinës e udhëhequr nga Blerim Sejdiu nga rradhët e Lëvizjes BESA ka dalë me një njoftim të rëndësishëm për banorët e komunës së Zhelinës më konkretisht atyre të fshatrave Strimnicë e Falisht. Sipas njoftimit në rrjetin social Facebook, Sejdiu paralajmëroi se së shpejti do të fillojnë punimet për rikonstruimin e rrugës Strimnicë- Falishtë.

Kjo rrugë ka domethënje të madhe për vet banorët e Strimnicës sepse sipas tyre kjo rrugë i lidh ata me qytetin e Tetovës dhe nuk detyron ata që të shkojnë nëpërmjet fshatit Zhelinë.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3809208155855669&id=1269608853148958