Oliver Spasovski, në vend që t’i ndjek kriminelët që bredhin në Maqedoni, ai ushtron presion dhe padi ndaj fermerëve që protestuan kundër gjendjes katastrofike në bujqësi.

Prandaj në Shkup në mbarë Maqedoninë po ndodhin 50 grabitje me armë dhe 3500 krime të tjera.

Kjo tregon se roli themelor i Ministrisë së Brendshme është të mbrojë qeverinë nga populli dhe jo të kujdeset për rendin dhe sigurinë e qytetarëve.

Oliver Spasovski lejoi që krimi të metastazojë dhe ai është personalisht përgjegjës për koalicionin e qetë mes krimit dhe pushtetit.

Gjatë mandatit të tij, ndër të tjera, pati një rast të pazbardhur të përgjimeve të gjykatave dhe prokurorive, gjatë mandatit të tij u shpërndanë pasaporta 215 kriminelëve botërorë, gjatë kohës së tij stafi i tij si shef policie u kap në një goditje ndërkombëtare. drogë, dhe në fund të mandatit të tij ndodhi që Ministria e Brendshme të blejë kompjuterë nga një kompani që është në listën e zezë të Shteteve të Bashkuara.

Për shkak të fiaskos së Spasovskit, sot kriminelët ndihen të lirë dhe të mbrojtur të bredhin në Maqedoni.

Kur sundon mafia, dhe udhëheqja e Ministrisë së Brendshme është deri në qafë në skandale, atëherë kriminelët janë rehat dhe njerëzit janë të pasigurt.